Kolmården 2010 BILDBOMB























hemma i k-stad

Kom hem igår faktiskt.. haha men ändå. Orkade inte skriva i går, tåget var 30 minuter försenat >< typ palla egentligen, men det var tydligen kö mellan sthlm och södertälje.. Inte konstigt att det stannade i typ 10 minuter efter bara några 100 meter.

På tåget roade jag mig i alla fall med att läsa "Säg det inte till någon", så gott jag kunde.. Hon bredvid mig satt nämligen och tittade på Desperate Housewifes.. Hon hade ju hörlurar men jag såg ju vad som sas och så, kunde inte låta bli att sitta och snegla dit ibland liksom hahah!

Boken är i alla fall grymt bra, fick hålla mig ibland från att börja lipa hahah! inte läst klart än så kanske ska göra det senare... Tror jag ska försöka få pappa att titta på NCIS, tittat på one tree hill hela (okej, halva) dagen tack vare min jävla mensvärk.. Men blev sugen på att se det nu, och jag kan inte titta utan honom hah. Han börja sin semester idag också :D (och det regnar, det gör det ALLTID när han får semester HAHAH) Så skyll på honom om det regnar dem kommande fyra veckorna, alltid kul och göra det (:

Vi var förresten till Kolmården i tisdags, jag skrev inte det va...? (edit: jo det gjorde jag visst) Kanske kommer upp bilder därifrån senare (; eller i morgon.... Jag är för lat för att lägga in bilderna på datorn heheheh.

och förresten... vem är dum (enligt mig) nog att använda Taylor Momsen som fronttjej i sin klädlinje...? Madonna och hennes dotter x_x I mean, come on... TAYLOR av allihop?!

sthlm

så, är hos Sandra i sthlm nu :D eller.. Vällingby/råcksta om man ska vara precis.

När jag kom var hennes pendeltåg sen så fick vänta i typ.. 20 minuter på perrongen, skoj.. hah not. anyway. när vi kommit till henne stack vi direkt upp till Vällingby centrum, åt pizza till lunch (nyttigt jag vet) och sen shoppa loss! HAHA, nej men nästan.. blev ett linne i alla fall. Sen glömde vi köpa grönsaker, så fick fick gå tillbaka senare för att köpa det hah. Vid 18 (efter en otroligt rolig middag) mötte vi upp hennes kompis Alex och hunden han passar, och tog en långpromenad........... LÅNG, promenad. typ 2 timmar! Höll på att dö där ett tag. Under tiden bestämde vi oss för att hänga med och spela kubb med 2 andra.. Så hem till Alex, hämta kubb (det var jävligt tungt och bära) sen bort till Ängby IP. Jag blev i samma lag som Alex, och vi vann ju såklart MOHAHA! Sen var jag i samma lag som Sandra, men dem andra gav upp! HAHA-
Fick skjuts hem av sandras pappa, skulle aldrig orkat gå tillbaka alltså!

Imorn ska vi till kolmården, sen på kvällen filmkväll hos Alex (: maha

yahoo

STOCKHOLM HERE I COME! hahahah!
(tåget går 8.25 men kan bli lite svårt och skriva då (: )

look at the sky, tell me what do you see

igår:
- lyckades tillslut somna vid 6
- upp 12.30
- buss till kusin 14.00
- fira kusinbarn
- hem, sega, börja packa
- se constantine
- somnade som ett skott

idag:
- stan med mamma
- hem, duscha, packa
- bio med kusinbarn
- hem, packa, sova

jag orkar inte skriva ett helt jävla inlägg så det får duga hahaha

delena favorit

den absolut bästa Damon/Elena video jag sett, jag kan inte sluta titta på den! (känner att det är lite mycket vampire diaries - damon - men.. what the hell! :D)

dude, really, dude?

blöh

har lite problem...

hic et nunc eller veni vidi vici

koming soon

Nu tänker ni säkert att jag har stavat fel på rubriken. men NEJ, det har jag faktiskt inte (:

koming soon är latin, och betyder "Sorry, bad joke". Fann det väldigt roligt och blev bara tvungen att skriva det haha! Sitter nämligen och tittar latinska quotes som kanske skulle funka som en tatuering haha! Tänkte någon mcfly text först men det är ju så jävla svårt och välja!

Damon Salvatore

 

I just love him <3

H the dog

Så förut idag vid.. 18 typ, så ringde H till pappa och frågade om han kunde köra hem dem senare hahah. De var ute på restaurang och fira A. Då sa han i alla fall att vi kunde komma till stan där dem var så bjöd han på glass. Blev kvar där i ungefär 2 timmar, seriöst man har inte tråkigt i deras sällskap haha! Fick träffa I's pojkvän för första gången också ^^

I alla fall, sen skulle vi åka och eftersom vi var 6 st och det får plats fem så skulle en få vara i bagaget. De hade pratat om att det skulle vara jag så det var ju jag beredd på liksom haha, men väl vid bilen så gick H och satte sig där bak hahahah! var lite skoj bara, sen åkte en polisbil förbi oss på motorvägen. Men de svängde ner mot kronoparken hah, han misstog kanske H för en hund sa vi hahaha!

flammel

hahah oh gud alltså, snacka om värd grillkväll! Perfekt sällskap :D

vid elva bestämde vi oss för att spela TP, för att ha något roligt och göra allihop liksom. Så alla spelade förutom I som läste frågorna åt oss, så det blev exakt 6 spelare som det ska vara. Vi körde med vuxenfrågor, men efter 2 timmar så gick det åt skogenf ör typ alla så vi bytte till barnfrågorna. Tog en timme till sen vann P Hahahha! Tog EN timme med barnfrågor alltså hahah, jag kom sist men det kan allt vara.. bra.. heh. not.

Men, om jag har otur i spel (vilket jag har) borde jag inte ha tur i kärlek? hahahha bara en tanke.

Jag är fortfarande övertrött sen mitt, I's och A's stora garv förut hahaha, seriöst kunde inte sluta! Minns knappt varför vi skrattade egentligen, var något H sa.

Nej jag ska sluta.. flamsa.. babbla.. nåt.. haha. ingen mer cola nu snart.


(är detta ens läsbart?)

well it's the middle window

cat flushing a toilet

Bara för att den är så jävla rolig hahaha!

tom fletcher b-day

rubriklös

av alla twilight filmer som kommit ut, är Eclipse lungt den bästa. Så kul med Edwards och Jacobs gnabb hela tiden hahah! typ det roligaste. Då kommer det nog iaf bli skoj i Breaking Dawn med all gnabb mellan jacob och rosalie, hahah om dem tar med det såklart..

nej men nu ska jag nog sova.

aj

Nu ska jag ta och se eclipse tänkte jag, sen försöka hinna med lite one tree hill avsnitt.

har förresten ett myggbett på foten som kliar SOM FAN! håller på att bli galen, kunde knappt somna igår för det kliade så mycket... fasar inför inatt alltså.

vad intressant inlägg, bildlöst också.

phew..

Imorgon ska vi ha en liten grillkväll här hemma, först trodde jag bara 2 kompisar till pappa skulle komma. Men nej 7 st skulle komma sa han, alla vuxna. Yaaaaaaay... tänkte jag. Ensam tonåring med åtta vuxna en hel kväll HAHAH! Men pappa sa nyss att A ringde och I skulle följa med om jag var här, så hon följer med. typ PHEW! Problem löst! :D

Men i alla fall, vände mig nyss om och kom på... jag måste städa. It's a mess! vettefan om jag har ork till det nu idag dock, tror jag måste ta kattlådan också.. aja. Men jag började nyss titta på Ginga Densetsu Weed, tittade klart på Ginga Nagareboshi Gin häromdan så nu är det dags för den andra! :D Sen har jag 2 filmer och se klart (som jag nog måste se om...), och jag väntar ännu på att gårdagens So you think you can dance avsnitt ska komma ut på internet..

juste, jag har tittat ikapp Pretty Little Liars och.. GE MIG ONSDAG! Dem kan inte sluta ett avsnitt sådär! hahahahha!


She's such a little Party girl


McFly is back! med.. helt ny musik. but I love it :D

The clock hit twelve as she entered the room
But if looks could kill then we all would be doomed
With just one kiss you’re not able to move
From her venomous lips and her poison perfume

wonderwall - oasis

bara för att den just nu går på repeat..

SYTYCD

Jag bara ääälskar So you think you can dance! Speciellt denna säsong. ALLA dansare är seriöst mina favoriter?! hur går det ihop egentligen? Jag blir livrädd varje gång någon hamnar i bottom 3, men sålänge Kent och Lauren är kvar, då är jag nöjd! :D och gärna Ashley och Billy också.. hehehe. Någon dag ska jag ta mig i kragen också och titta från säsong två trorja... då travis är med <3 Sen typ säsong tre med Dominic HAHA älskar honom alltså!

kanske man ska börja på någon av dem nu.. har ju inget annat och göra ändå.


edit: det sket sig ju direkt.. går ju inte se någonstans... Får väl se ikapp Pretty Little Liars då. Tre avsnitt efter hehe

babbel

vaknade vid fyra inatt av att det spöregnade ute. (Det hördes på taket) Hade jättesvårt att somna om, och tänkte på att det lät som åskregn. Sen BOOM så åskade det.. Joy tänkte jag och gick ner för att lägga mig i soffan och sova, vaknade en timme senare och gick upp igen hah! Den slog ner borta i Årjäng.. En villa, en sommarstuga och ett garage trorja. Tack och lov att man inte bor där!

men sen på dagen idag så varnade dem för mer åska. Vid halv tre åkte jag och mamma ut till maxi, när vi kom ut därifrån spöregnade det. Det åkte vi ifrån, för hemma var det hur torrt som helst. Men tog ungefär.. 20 min så började det spöregna och åska.. Precis när one tree hill skulle börja också HAH, tack för den liksom. Men det ovädret var mycket värre än det inatt.. ush alltså. 2 oväder på en dag..

SPANIEN!

ok.. ska försöka få till ett vettigt inlägg...

Mellan 19.30 och.. tja nu: 00.00 har jag gått från ivrig, glad, överexalterad till nervös till arg till nervös igen till orolig och rädd till HUR JÄVLA GLAD SOM HELST! och sprallig och GAH! FÖR SPANIEN VANN!!!!
Var så orolig där ett tag då navas kom in, och ännu mer arg då Villa byttes ut (Inget dåligt byte då det blev mål efter Torres fel passning men ändå hahaha! Villa är en straffskytt liksom) Men fan, Iniesta <3 Han fick in det efterlängtade målet och det blev inga straffar. THANK GOD!

vettigt inlägg..? Nej. Jag är fortfarande hyper och fattar inte hur jag ska kunna somna HAH! Jag behöver en sorglig film .... fast det kommer inte funka ändå.

btw, när Alonso fick foten i bröstet... Aj.. gör ont i mig än alltså o.o

Och holland ska fan vara glada att de iaf kom tvåa i alla fall. De skulle haft TVÅ röda kort i först halvlek! PFT! men fick dem det? nej. Men sen var det iaf väldigt bra gjort av dem att ställa sig på två olika sidor när spanien kom ner från prispallen eller vad man säger, så dem liksom gick emellan..

Okej detta är inte vettigt och helt jävla ointressant så jag kanske ska sluta.. This is tebbs, signing out.. eller nåt.

wooah

så.. Jag kom hem från en timmes promenad förut och pappa sa att vi skulle åka och grilla hos AHI (för att slippa skriva ut namnen, men några kompisar till pappa och mig) I alla fall. När jag kom in släppte han världens bomb på mig om I (som jag känt sen jag föddes, hon är lika gammal) hahah! Var inte säker på om jag trodde det först, men ja. Det var ju sant i alla fall.. Och jag är fortfarande i chock hahahah.

Hon läser inte det här men, grattis I (:

jag har tre filmer att se klart förresten.. men ingen lust till det. bra va?

picture

i brist på något annat

någon bär sin egna t-shirt! :D HAHAH
detta är säkert helt ointressant men jag har inte så mycket annat just nu hahahah.

Vampires Suck!

hittade denna trailer - som är en parodi på twilight (med alice i underlandet och några andra) och den kommer ut i augusti moohahah! :D
alltså jag har inget emot twilight och så direkt (filmerna kunde dock vara.. bättre) men FAN vad klockren denna är! :D Den måste ju ses alltså hahaha! och matt lanter <3

YES!

SPANIEN ÄR I VM FINAL WOHOOOOO! :D

top 5

glömde nästan bort hahah! skulle ju göra en sån "vm's 10 snyggaste" meeeeeen det blev top fem istället... Och jag tog dem jag hade i huvudet, såå det finns säkert någon snyggare jag glömt bort... men så är det.







sådär! hahaha.
jag ska kanske få en liverpool tröja (med torres och nummer 9) förresten, yay! (: tebbs happy.
hoppas bara pappa får tag i sin kompis som ska till england.. (det är billigare att köpa i england ju hah)

mum you're just jealous of the mcfly boys



inte en av deras bästa covers men ändå, hahah! lite skön är den allt (:

i'm not your robot, I'm just me

hemma!

är hemma i älskade K-stad igen <3 förväntade mig en glad katt men han går runt och surar, pft! fått massa jordgubbar också! :D var inga när jag åkte och såg en hel skål när jag gick in i köket, mums!

Just nu är det huuuur varmt som helst och jag vet inte vad jags ka göra.. funderar faktiskt på att gå ut och springa lite senare, då det är mer kallt, behöver röra på mig hah. Får se hur det blir med det, annars gör jag det i morgon!

har typ.. inge och skriva, hahaha. inga bilder heller.
Men bara för jag såg den där "VM's 10 snyggaste" saken på framsidan täntke jag fixa med en sådan senare haha! (: Senare, alltså mycket senare. För nu ska jag stänga av och vara social. Sen glass och jordgubbar <3

eeeh?

så.. stod det för någon minut sen för nu såg jag att dem hade ändrat till rätt hahahha! var lite weird bara

tigris

saknar min lille tiger .__.
RSS 2.0