thursday

känns inte som jag gör så mycket längre, haha. I stort sett inte gjort ett skit idag.. förutom sett antm (för en gångs skull vann min favorit!!) och so you think you can dance.. samt spelat sims i evigheter hehehe. Blir väl så när man är ledig.. Men behöver hitta på nåt snart. får väl se vad..

Annars sitter jag bara och tänker på min nya bokidé.. Har fastnat i karaktärsbeskrivandet så började lite smått på prologen förut.. och ja, det går väl.. framåt hahaha. Kommer säkert bli mycket ändringar längre fram men what the hell, jag började för en månad sen! Kommer ju bli mycket mer research och mer karaktärer (har just nu sju st med mina två huvudkaraktärer, väldigt få)

uhm.. ja.. har fortfarande ingenting att skriva hah.

Wednesday

I'm bored. Inga lektioner kvar och två veckor till studenten. Inte mycket att göra.. Har iaf läst ut två av mina nyligen sex böcker hehe. Fyra kvar bara.. Känns gött att läsa igen.

Vettefan vad jag ska göra mer.. I morgon får jag pengar så på fredag blire väl att åka till stan och handla det sista jag behöver till studenten. Jag kommer vara fattiiiiig... Wä.

Blött

Min katt hatar mig just nu. Pappa kom med den "fina" idén att bada honom. Tigris. En katt. K-A-T-T. Som hatar vatten. Kan bara gå på ett sätt.

Nu är han blöt och sitter och tvättar sig, vägrar titta på mig och pappa. Men han satte fan en klo rakt in i min rygg som just nu gör skitont. Så jag är inte glad på honom heller...

Väntar

Jag tror jag kommit in i en Olsen twins stage igen.. Gör det någon gång varje år. Såg nämligen New York Minute igår (tumblrs fel) och nu vill jag se fler.. Haha. Får se hur det blir. Har ju mycket fritid nu då typ alla lektioner slutar.

Sitter för övrigt på bröllopspalatset i Degerfors och väntar på att min klänning ska bli klar. De håller på att syr den just nu så.. Den är iaf aaasfiin och sitter bra. I love it! Fan mindre än två veckor kvar nu.. Tiden rinner iväg som fan. Gäller bara att hitta på saker att göra de sista veckorna hahahh. Många drar på studentresa liksom. Men något ska väl hittas på.

Lyckades för övrigt sticka mig själv med nålen i klänningen när jag skulle ta av den. Säger såhär: AAJ!

Sista inlämningen igår - I'm free!!

Onsdag

Det är sooommmaaar!! Ja ungefär, sommarväder iaf. Men förutom att det blir liiiite för varmt efter ett tag så är det awesome väder!

Var på studentinformation idag också, bara tre veckor kvar!! Snacka om fullt upp den morgonen. Yeesh. Anyway. I morgon blire pluggplugg, sista inlämningen! Sen på fredag ska jag hämta min älskade balklänning <3

Kortfattat om min studentdag, tajt schema alltså

Books

Kan inte läsa någon av dessa två än.. (låna av Ida i torsdags) har för mycket plugg ): får vänta till fredag.. It suuucks

2012-05-19

nope, I'm not dead.

Har bara inte orkat.. uppdatera här. inte haft tid och.. ja jag har inte haft någonting att skriva, i stort sett. Bloggen är i alla fall inget skolarbete längre, så nu blire inte bara bilder i framtiden ahhaha!

Ikväll blire lots of loooove på sandgrundsudden, hoppas det är något bra heh. återstå att se, antar jag.

Slänger in en bild på mig, Ida och Liam. Vi skulle göra fulminen (min blev överglad med crazy-eyes) men Liam fortsatte bara vara söt, as usual.

Tigris #3



Katherine Pierce

RSS 2.0