bored

favoritårstid: våren
favoritlåt för tillfället: just nu..... Bittersweet symphony - the verve
favoritfärg: eh.. svart?
favoritinstrument: gitarr
favoritplagg: mina underbara mjukisbyxor
favoritstad: London
favoritfilm: ha-ha

favoritdoft: don't have one..
favoritdjur: katt
favoritserie: vampire diaries, how I met your mother
snyggaste kille: ... bara en? nej. Dougie Poynter, Danny Jones, Chace Crawford, Ian Somerhalder..
snyggaste tjej: nina dobrev, selena gomez, miranda kerr, frankie sandford..
snyggaste stil: eh...
snyggaste/sexigaste röst: Danny Jones all the way.
snyggaste skorna: hahahahhaha no way I'm gonna choose that
snyggaste frisyr: långt hår och stora snygga lockar!
snyggaste kameran: är kameror snygga?
snyggaste kroppsdelen: the eyes

 

Annanas eller banan

cola eller pepsi
öl eller cider
hemma eller utekväll
natt eller dagmänniska
iphone eller samsung
rihanna eller beyonce
twilight eller vampire diaries

kittycat

på sin favoritplats i soffan
(fick jobbigt nog ha hög iso på kameran så sorry for that)







2011-11-17

Soooo.. Provet tog typ två timmar och 15 minuter för mig. Inga fem timmar här inte (skulle jag inte ha pallat). Så nu sitter jag hemma igen, waaay.. Blev inget projektarbete för mig igår så jag ska ta och fixa det idag! Måste komma framåt..

Provet gick i alla fall... sådär. Jag blev distraherad av i stort sett ALLT (jag skojar inte) men jag lyckades skriva några sidor i alla fall haha. Frågan är bara om läraren kommer fatta vad jag skrev om. jag orkade inte läsa igenom allt innan jag gick för då skulle jag skrota allt och börja om hahah.

2011-11-16

Jag ska ha svenska skriftliga nationella i morgon. I FEM timmar. I Aulan. AULAN! Jag hatar att ha prov i Aulan, visst, luften är bra. varken varmt eller kallt. Men det är alldeles för stort, för mycket folk och alldeles för mycket saker som man kan distrahera sig med. Och eftersom jag tappar koncentrationen hur lätt som helst.. är det inte så lätt. Skulle hellre vilja sitta i ett vanligt klassrum på en hård stol i fem timmar.

Nu ska jag ner till affärn och försöka lista ut vad jag ska äta ikväll (ensam hemma..) sedan ska jag... se serier.. sen fortsätta med projektarbetet.. Sen förbereda mig lite mer för provet.

2011-11-14

NU: Cola och Once Upon a Time
SEN: Fixa det sista på textuppgiften
SEN2: I'm a Celebrity... Get me out of here!

favoriter

just a few haha

the day after remembrance day

Ännu en helg, denna vecka har gått hur fort som helst! Nästa vecka har jag skriftliga svenska nationella också.. Shit, vill inteee! Har inte muntligt förrän 2 december.. Får börja förbereda den snart för - smarta jag - ska gå på studentfesten den FÖRSTA december (dagen efter jag fyller år, jag måste!) Det är maskerad också så har väldigt mycket problem att komma fram till vad jag ska klä ut mig till.. Det kommer väl fram snart.

Idag ska jag se mid-season finalen av Vamprie Diaries.. Sen en väntan till 5 januari, alldeles för långt (men inte längre än sommaruppehållet, tack och lov för det) hoppas det är ett bra avsnitt!

Är också nästan klar med 2 kapitel i min bok (projektarbete), står just nu still i mitt huvud men några meningar till och kapitlet är klaart! Sen börja direkt på kapitel tre..

Mah boys

kvällstweet

om det är någon inne här nu just i denna stund och läser mina fina tweets här i vänstra spalten och undrar vad fasiken jag skriver.. är det bara lite drömplanering med tre kompisar! (:

Har asroligt just nu så jag ska fortsätta med det jag håller på med och bara vara på bra humör!

(har också kommit fram till att jag är jävligt bra på multitasking)

panik..

För ungefär en timme sen märkte jag att ljudet inte fungerade i min käraste iPhone. Min reaktion? Ren panik. Det fungerade om jag satte på spotify, men när jag gått ifrån det och låtit telefonen vara i bara en kort stund. Ja då funkade det inte igen. Så jag var 100% säker på att jag skulle behöva lämna in den på reparation, vilket jag har fasat att göra ända sen jag fick den (är livrädd att förlora nåt på den)... Men till räddningen kom Linnea som tillslut fråga om jag startat om den.. eh, nej.

Jag starta om - och det funka!!! Snacka om lättnad, nu hoppas jag bara det håller i sig. Vill inte lämna in den. Aldrig.

Just nu sitter jag i alla fall och ser på X-factor, är snart slut. (Little Mix och janet är aaaaawesome!) Sen.. vet jag inte vad jag ska göra. Skriva mer på boken? Se klart Lejonkungen 2? Se andra Lord of the flies filmen? Fortsätta droga Charlieissocoollike? Ja jag vet inte. Vi får se.

RSS 2.0