väntar ut tid.

sitter och väntar ut tiden just nu.. ska ta bussen 20 i och möta Emmy på torget då hon är i stan tills i morgon :D gillas!

anyway.. under dagarna är jag i skolan, och på fritiden gör man läxor.. typ bara skola skola skola. (och somna i soffan typ varenda kväll) men det är två dagar kvar, sen loooooov! Längtar som fasen till Stockholm :D

Igår skulle vi spela in radioprogrammet.. vi börja öva vid typ halv fyra, läraren kom och fixa så vi kunde spela in efter fyra. Efter ett tag märkte vi att det slutat spela in... Vi hade spelat in i typ... 10 min bara kanske! av 30. Läraren fick inte igång det igen.. så vi kunde inte spela in. Stackars gästen som vi hade också som fick stanna 4 timmar extra i skolan.. Ska spela in v.11 igen. bah.

Har inte hunnit se alla serier denna veckan heller.. skjuter upp det till helgen. Så helgen får väl bli värsta seriemaraton! bara jag ser TVD, OTH, Gossip Girl och Hellcats så är jag i och för sig nöjd.. men vill se de andra också. Och Top Model börjar nästa vecka igen! Yay!

men ska fortsätta vänta ut tiden. adiós!
seg uppdatering, top model började denna vecka!

quote #5

saker att se fram emot

  • om exakt två veckor så är jag hos Sandra Panda i Sthlm och ska på romeo och julia
  • om nio veckor är jag i London! YAY! :D nedräkningen börjar
  • det är en vecka kvar i skolan - sen LOV!

ok, inte så mycket kanske.. kändes som att jag behövde uppdatera.

LONDON CALLING



22 - 24 APRIL


Äntligen :D

it's a classic rhapsody

amazing.

RSS 2.0