friday, friday, friday

jag vet att jag är dålig på att uppdatera här... Inte hänt så mycket den senaste tiden. Fått ett extrajobb bara.. Städa lunchrummet åt busschaffisarna, snäll jag är. haha. Började i lördags, jobbade helg, i morgon blir det helgjobb igen. sen är det veckodagar som gäller. blir ledig helger om jag städar lite senare på fredagar - thank god!
 
Sen blev jag reserv nr 567 eller något till programmet jag sökte på Södertörn. skoj. not. gav liksom upp lite. Så jag sökte två kurser på Karlstads Universitet istället, se om det går vägen. kan ju alltid hoppas. båda är en termin, så lär ju ha något att göra i ett halvår iaf.
 
ps. huvudintriger kan gå och dö.

midnight

min fantasi har typ.. blommat upp som fasiken! Jag klagar inte direkt, för då kanske jag kan lyckas lista ut ännu mer i handlingen till min bok som jag håller på med från och till. Satt i några timmar igår och fyllde i saker om alla karaktärer jag just nu har. Så jag får ett hum om hur de är.. alla är ju olika liksom. Komiskt nog har jag mest problem med min huvudperson. Men jag börjar få ett hum om hur hon ska bete sig nu.

Anyway. Det är över midnatt. Ska ta och lägga mig nu.. är Förkyld så vila behövs. Har tittat på NCIS med pappa hela dagen så har väl vilat tillräckligt, men ändå haha.

tjolahopp

Ja här vare.. dött.. haha. sorry! Livet som arbetslös typ suger.. har inte gjort någonting alls de senaste.. damn, tre veckorna. eller jo något har jag gjort, men ingenting som.. är intressant. eller nåt. Har helt enkelt inte haft någonting att skriva här.
 
Var iaf till arbetsförmedlingen i måndags. yay. not. Sen dagen efter, igår, kom pappa hem och sa att han fixat jobb åt mig. MOHAHA! extrajobb bara nu under sommaren men.. det är ju någonting! PENGAR! sen när jag.. kommer börja är en bra fråga. Bara vänta och seee...
 
Nej men nu ska jag ta och titta på två avsnitt av Teen Wolf, sen sova. kanske blir tre avsnitt.. we'll see.
btw, varför har jag inte märkt hur snygg Dylan O'brien är förrän jag börja titta? daaaaaaaaaaaamn <3
 
ps. omg, har de taggar här nu?!
 
RSS 2.0