Tigris #2



Selena

Bully

Den är 15 minuter lång, jag vet. Men TITTA PÅ DEN! Det är värt det.
otroligt att publiken sitter knäpptysta hela tiden

hunger games

Såg The Hunger Games på bio för någon timme sedan (älskar smygpremiärer). Jag kan knappt beskriva vad jag tycker just nu, så jag vet inte om jag kan skriva en recension om den haha, som jag hade tänkt. Vi får väl se hur det blir med det..

Däremot! Kan jag säga att jag inte fattar varför Sverige valde att ta 11 års gräns på filmen. Not okay.

weird things

Detta var otroligt svårt, för de saker jag gillar känns inte alltid "konstiga", utan mer vanliga...

Milkshake + strips
Att ta pommes frites från McDonald's och doppa dem i deras egna milkshake är otroligt gott. Var längesen jag gjorde det nu.. Men jag spenderar min tid på mcdonald's att doppa strips i milkshake när jag beställer det.

Cliffhangers
De är otroligt irriterande, men jag gillar cliffhangers. I tv-serier är det inte lika jobbigt som det är när man läser en bok... Cliffhangers i böcker är HEMSKA, speciellt när man vet att nästa bok inte kommer förrän om ett halvår, om inte mer. Det är egentligen lika jobbigt om man har nästa bok precis bredvid sig, redo att fortsätta. Cliffhangers är jobbiga oavsett... Men som sagt, jag gillar dem. Bland annat för att jag vet att det kommer en fortsättning.

Skrattgropar
Lovar, jag är såld på killar med skrattgropar. Och det är lika snyggt på tjejer! En skrattgrop eller två, spelar ingen roll. Är alltid lika avundsjuk på dem som har det ):

Brittisk dialekt (Charlieissocoollike får representera denna)
Den mest skönaste och underbaraste dialekt som finns! Underbart när alla säger "love" när de pratar med en. Kan sitta och lyssna på en engelsman i evigheter. Ännu bättre om den är från typ norra england, med liiite bredare dialekt. Inte lätt att höra allt men det är awesome i alla fall!

Prata med min katt
han jamar, jag pratar, han jamar, jag pratar osv. Jag hittar på någonting som han sen svarar på - och jag säger något tillbaka om vad han "sagt", ganska roande faktiskt. Är nästan som att prata med mig själv, eftersom jag hittar på det han säger också.

manchestaaah

Jag var dålig på att leka turist med kamera.. Orkade inte stanna för att ta kort den mesta tiden. Så det blev några när jag satt stilla och inte hade något bättre för mig...







smile, smile, smile

"A quote you try to live by"

Vet inte om det kan räknas som ett "quote" då det är en text från en låt, men jag kan inte komma på något annat än det här. Så det får helt enkelt bli detta quote!
Och jag vet att detta skulle upp igår, men jag glömde bort och sedan somnade jag, haha.

mina rädslor

Rädslor. Jag har jättesvårt att komma på vad jag är rädd för, vissa saker känns inte nödvändiga att ta med. Medan andra vill jag inte skriva med för det är inga jag vill dela med mig.

Spindlar
En standard rädsla kanske. Jag har alltid varit rädd för dem, stora som små. Ser jag en spindel ställer jag mig på närmsta säng eller stol och ropar efter pappa. Sedan måste jag veta vart den är hela tiden, försvinner den ur mitt synfält får jag panik och står kvar som en staty. När jag tänker efter är jag rädd för mycket kryp också, egentligen...

Mörka skogar/Sena kvällar
Tänkte att jag kunde skriva dessa i samma. Jag är livrädd när jag ska gå i en skog på kvällen och det är mörkt. Jag kan inte göra det, det är knappt att jag kan gå förbi en skog i mörker. Och sena kvällar, att gå själv (är egentligen samma om jag går med en kompis) i stan när det är sent, mörkt och mycket folk ute är jag också rädd. Jag måste titta bakom mig hela tiden, ifall någon följer mig. Jag måste titta extra på allt folk som ser misstänkta ut.. Usch. jag hatar det.

Sprutor
Eller nålar över huvud taget som sticks in i min kropp. It freaks me out! Jag kan ta sprutor, men jag kan inte se den. Ser jag den får jag panik och måste vänta innan jag är redo att ta den.. Kanske borde ta med typ bin/getingar här också. Hör inte till sprutor men de har taggar som sticks och.. usch igen.

några andra
:
  • att bli ensam, att inte ha någon alls
  • att jag glöms bort
  • döden, kan inte ens tänka på det
  • föda barn (alltså ja, it creeps me out)

nej det där får räcka..

 

EN VECKA!

soft kitty, warm kitty

Då var det dags för dag två! Otroligt att jag kom ihåg det här, samt att jag faktiskt orkar. Blir nog sängdags sen..

1. iMac - För att jag väldigt, väldigt, väldigt gärna vill ha en. Nu direkt, om det skulle gå. Har sagt att jag ska skaffa en så fort min laptop ger upp. Men det lär vara ett tag kvar. Kanske. Sedan ska jag faktiskt ha råd med en imac också.. Jobbigt dyra de är.
2. Mojito drink - Ja, jag vill faktiskt ha en mojito just nu. Satt på flygplatsen i söndags och försökte bestämma mig om jag skulle beställa en efter att vi ätit klart eller inte. Gjorde det inte. Ångrar det beslutet nu..
3. The Golden Lily - Uppföljaren till Bloodlines, skriven av Richelle Mead. Boken kommer inte ut förrän i sommar tror jag, men jag vill ha den NU NU NU!! Jag vill leva mig in i Moroi/Dhampir världen igen <3 dreggla över Adrian och Dimitri och hoppas att Rose gör en appearance. Ge mig sommar.
4. TBBT t-shirt - En awesome tröja med "soft kitty" låten på, som är med i The Big Bang Theory. Inte jätte nödvändig att ha kanske, men den är sööööt!
5. Marabou grädd nougat - För att det är den veckan nu. Behöver ingen annan förklaring.

walk in the sun

Alltså, min lycka när jag såg att de skulle spela denna på turnén går inte direkt att beskriva...

leker modeblogg

Lägga ut bilder på vad jag har på mig är inte direkt något jag gör, som ni kanske märkt. Men nu blir det ett litet undantag, haha.

Hoodien är från McFlys turné merchandise, som jag var tvungen att köpa så fort jag såg att de sålde en. Och den är helt awesome! (: Verkligen värd 45 pund.

Bestämde mig för att ta klackskor idag också, så fick bli de jag köpte på skopunkten i somras, tror jag det var.. Däremot var jag tvungen att byta till conversen när jag skulle till tandläkaren, (som för övrigt "stack" mig för hårt i tandköttet.. hjälpte inte mot min tandläkarskräck) too much pain.

Textkommunikation

Hehe ja, nu kommer bloggen vara TVÅ skolarbeten i några dagar, för jag orkar inte skapa en ny. Men det betyder i alla fall att jag kommer uppdatera, och det är väl bra? :D
1. What you wore today.
2. Five items you lust for.
3. Your fears.
4. A quote you try to live by.
5. Five weird things that you like.

doggies

tidigt i morgon kommer jag och bästa Sandra åka till arlanda för att sedan flyga till Manchester!! WOHO! Ska se McFly på lördag!! Sandras födelsedag- och studentpresent till moi <3
I alla fall, kaanske kanske kaaaaanske kommer bilder därifrån. om jag orkar bära runt på kameran.

SEE YA!

Ida & Liam



RSS 2.0