smått panik

börjar universitet på tisdag. har massa texter att läsa till onsdag. måste skaffa ännu fler böcker som jag behöver läsa längre fram. har en jävla massa att göra under kursens gång. kommer knappast hinna läsa böcker som jag vill läsa. Och ännu mer böcker att skaffa. Lika med ännu mer pengar. Som jag inte har.

rally

När jag var hos mamma förra helgen följde jag med dem på Rally - i brist på annat att göra. Då vi inte kände för att gå så långt, stannade vi ganska tidigt på banan vid en.. tja, ganska simpel kurva. Ja trodde vi i alla fall.
 
Liten historia om tre olika rallybilar då..
 
Bil nummer 1:
Denna bilen körde av vägen efter hoppet som var precis innan kurvan. Han lyckades åka upp på banan igen - yay.
 
bil nummer två:
Denna bilen körde också av efter hoppet, inte beredda på en så liten högersväng. Denna bilen kom inte så långt efter det.. han stannade på gärdet. Så det blev att hjälpa dem och försöka komma upp på vägen igen, för där kunde dem inte stå. Ja. Sedan kom bil nummer tre (det kom typ två bilar emellan)..
 
bil nummer tre:
behöver nog inte säga så mycket. men den körde rakt in i trädet, snurrade ett varv (kan ha varit två, men det var inget rulla runt, utan.. ja, den snurrade.).. den sträckan i rallyt ströks och vi blev kvar en timme för vi kunde inte gå någonstans. tre ambulanser - två brandbilar. sedan kom en polis också.. plus en massa folk som hört smällen.

kissekatt

ja, mamma har ju skaffat kattunge.. Han heter Styggen, men jag tycker han ska heta Zorro.. gick dock inte helt igenom trorja. haha. aja. kallar han lillen ändå så spelar nog ingen roll

I can die happy.

The Mortal Instruments: City of Bones ska börja filma nästa vecka (tror jag), jag är ett stort fan av böckerna - loove them - och jag tittar typ varje dag vem som har blivit castad som vem. Jag har blivit besviken på mina två favoriter - Jace och Alec. Isabelle, Magnus och Clary är helt perfekt. Och idag såg jag att Valentine, the villain, är klar. OCH DET KAN INTE VARA MER PERFEKT! Precis så som jag såg honom!!

OS OS OS

soo.. Jag kom in på Litteraturvetenskap här i Karlstad, thank goooood! har någonting att göra i höst - yay!
Nackdelen är att kurslitteraturen är D Y R ! och jag som redan är pank liksom -.-' menmen, betalas när jag kan helt enkelt hahah.

För övrigt är det mycket OS nu.. med en idrottsgalen pappa är det bara OS på tv (undantag med allsången.. hahaha) men jag klagar väl inte så mycket direkt. Handbollen är iaf awesome just nu - SVERIGE I SEMIFINAL!! kunde inte se matchen igår - var hos Linnea - men det var nog bra för jag skulle ha varit ett nervöst vrak hela matchen haha. tittade på den idag istället, och jäävlar! skulle velat vara där!

Imorgon är det jobb igen. Måste komma ihåg att ringa han som lägger mitt schema också.. är ledig helg men måste jobba i alla fall lördag (det är långt ifrån rent efter två dagar). Sen ska jag nog till mamma på lördag också, de har skaffat en kattunge. måste se den juuu!!! så söööta. Kameran följer nog med då också hehehe

Fick också två nya bokhyllor idag som vi håller på att sätta ihop, äntligen ska jag få plats med alla böcker! få lite ordning och reda. Ska nog sätta mig och fixa allt det imorgon efter/innan CV-skolan.

Får lön denna månad, finally! Om den är hög nog, blir det nog en sådanhär lite längre fram:

så man beskriver min katt...

augusti

helt plötsligt är det augusti.. om två dagar får jag svar från universitetet.. iih..

Igår fyllde farmor år, så blev att fira henne på eftermiddagen! (: jobbade innan det och var den sista som kom till farmor.. när jag brukar vara den första med pappa haha, lite udda var det allt. Blir lite mycket jobb nu denna månad, det gillas. Var på bussgaraget och städade denna vecka. åtta timmar om dagen - SCORE! dock kommer ordinarie städerskan tillbaka på måndag så .. blir att fortsätta städa lunchrummet vid torget istället.. fick vara ledig den här helgen (undra hur det ser ut där idag......?) så ska passa på att CHILLA!

bild från studenten. En bild som JAG blev bra på, sen tittade jag på alla andra.. och ja. ni ser själva.
den är icke redigerad förresten..
RSS 2.0