så duktig....

saker jag sa tidigare idag att jag skulle göra:
  • skriva på svenskan
  • städa rummet
  • se på glee
  • se på antm
  • se på 90210
  • börja se på grey's säsong 4
vad har jag gjort av det där? Städat halva rummet och sett på antm.... heh. Ska dock se första avsnittet på grey's nu, liten början i alla fall.. Jävla kanal 5 som sluta efter säsong 3!
aja kanske får mer gjort imorn och i helgen.. Svenskan MÅSTE jag skriva oavsett så.

dessutom sticker pappa till England imorn, jävla fuskis. Här har jag 3 (5 egentligen) prov nästa vecka + redovisning..

gaah

jag gillar faktiskt månen... för att börja rakt på ett inlägg sådär. Men ja, jag gillar månen. Förutom när det är fullmåne. Anledning? Jag får huvudvärk. Ingen liten mini huvudvärk som varar i typ 30 min heller... Nej. En extrem huvudvärk som inte försvinner. Kände av huvudvärken för någon timme sen, satte nästan nyss på datorn och tittade upp en fullmåne kalender.. Fullmånen stod ju på idag. Så där fick jag ju svaret på varför jag hade huvudvärk liksom... Jag som hade tänkt att göra lite svenska idag.. det kan jag ju glömma nu liksom.

För övrigt hade jag första nationella provet i engelska idag.. Writing.. hah. Gick väl.. bra.. hoppas jag.

Tigris

min lille tiger ♥



what do you want from me?


klicka på bilden och låten öppnas i spotify.

It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me

snö..

nog för att de tär onsdag och jag hemskt gärna skulle vilja ligga kvar i sängen nu och sova tills spanska lektionen 11.00.... så går jag upp och vad ser jag? SNÖ! FUCKING JÄVLA SNÖ! och det snöar............. jävlans april väder.

badam



suttit och redigerat som sagt haha. snacka om att man blir trött av det! och jag har bara redigerat 14 st idag.. hjälp. Nu är det nog sängdags, beep-test 8.30 i morgon...... -.-' jävla idrott.. sen spanska och sen ingen håltimme där woho! utan 13.00 ska vi på Emil Jensen (tror jag det var..) i aulan, slutar vid 14 (: sen hem till mamma

HA!


HA! kanske mitt ''get back together!!!!'' skrikande funka? :D ok det är inte officiellt än... ingen aning om dem verkligen är det liksom, men det verkar som det! yahoo. happy happy happy

för övrigt sitter jag och redigerar bilder fårn i lördags.. för att sen göra ett bildspel med de till brorsan. Allt det istället för att göra klart spanska läxan.. heheh.

wedding!

efter 5 timmars bilresa, vilande, strumpbyxor som gått sönder, 365 bilder, massa dansande, ont i fötterna, många dragna personer och otroligt mycket skrik.. Så var jag tillbaka på hotellet efter brölloppet igår hahah! Och nu är jag hemma (kom hem vid 17 men ja, inte orkat skriva)

Brölloppet var iaf asroligt :D tänk, min bror är gift hah! värsta weird egentligen. Det var iaf satans kul! Roligare än vad jag trodde hahaha. Och bingo leken som gjordes tog ju alla på värsta allvar, haha. Försökte få brudparet att pussas, få de generade, alla höll koll på när någon gick på toa (gick en bordsgranne 3 gånger fick man kryss) om ett ljus slockna (haha rojpen släckte ljuset direkt, men det slockna ju då! :D) och massa andra saker! Kul var det iaf (:


jag och Joel (brorsans Best man)



brudparet (:
enda pussbilden jag lyckades få på dem haha, och det var en slump bild!

slös dag

tror jag hade en liten "slösa dag" idag.. hah. Åkte in till stan med Linda efter skolan för att köpa lösögonfransar.. vad kom jag hem med? Fransar, puder, mascara och en bok. hah. lyckat eller vad? Och jag lyckades stå emot att köpa converse för 700 förra helgen, nu gjorde jag av med 455 på mindre än en timme hahah!

skolupdate

två håltimmar på en dag borde vara förbjudet.... sluta idrotten tidigare också, vilket gör att denna håltimmen blev 20 minuter längre.. blö. 11.00 har jag spanska i 70 min, sen har jag 1h och 35 min lunch... sen en svenska lektion med halva klassen där jag ska redovisa. wiho.. not. ska iaf åka hem under den håltimmen för att äta hemma, då hanna x2 inte ska vara på svenskan, och linda har lektion samtidigt och jag känner inte för att gå helt lonely i skolan så länge hahahha!

cyklade till skolan idag också, jobbigt säger jag bara! inte cyklat sen... början av september kanske haha, och det är länge.

vad fan ska man göra i en timme.. gaaaaaaaaaaaaaah

bilden är fan heartbraking.. hahahah

aw...


image: Mr Paparazzi


Frankies blick skriker ju "I love you", eller bara att hon liksom är jäävligt kär?! Eller är det bara jag som tycker det? varför varför varför gjorde de slut? (ok jag vet typ varför men ändå)

jag sitter här och skriker "get back together!!!" haha, är det normalt eller..? men ofta de hör mig buhu.. jag kanske borde släppa det där nu haha

artikeln

orlando

innan jag dör. Någon gång.. Ja någon gång, när jag har pengar och massa sånt.. då SKA jag till orlando universal resort + orlando disney world. JAG SKA! oavsett vad någon säger, jag ska dit. jag bara ska det helt enkelt. inget ska stoppa mig.

I just have to say it...

fundering..

har märkt en grej nu... jag är mer inne i min rollspels karaktärs liv än mitt eget.. hah. kanske därför jag inte gjort ett skit på svenskan fortfarande?

pearl harbor

jag har valt film iaf.. nu gäller det bara att veta vad jag ska säga och sen kunna säga det inför klassen på onsdag.

blöh

min svenska uppgift = berätta om en film i 3-5 minuter. INGET referat, utan åsikter.

exempel:
  • Den otäckaste film jag sett - jag ser inte skräckfilmer.
  • Den film jag skrattat mest åt - ofta jag vet vilken film det är?
  • Den film jag sett flest gånger - men vad kul har hela min filmsamling att välja mellan
  • Den första film jag såg - inte ens min mamma vet det
  • Den film som har de bästa effekterna - inte vet jag.. star wars?
  • Kalkonfilm nummer ett - dåliga filmer = jag glömmer bort de
  • En riktig snytarfilm - typ 100 filmer att välja mellan?
  • Den bästa tecknade filmen - också en 100 att välja mellan
  • Den bästa bondfilmen - inte sett en enda
  • Den bästa barnfilmen - kom igen...
  • Filmen med det bästa slutet - hur många filmer har ens ett bra slut?
börjar bra.. eller hur?

onödigt inlägg

  1. the box sög
  2. jag har fortfarande inte gjort svenskan
  3. jag har tråkigt
  4. vilken jävla film ska jag se sen?
  5. kort onödigt inlägg jag vet.

palla

har kommit långt in på dagen, men har jag rört svenskan? nej. p-a-l-l-a.

allmänt klag/babbel

huvudvärk... dne vill inte gå bort.. gaah! ok borde inte sitta vid datorn då nu, men jag ska se film på datorn.. (så fort den blir klar..) vafan nu gick den till en timme igen GAH.. I alla fall... sitter och väntar, drogar lite youmeatsix och mcfly videor och... ja väntar. trodde det skulle gå fort men ack så fel man hade. Oj 11 min.. shit. hah! här ändras det..

har inte gjort ett skit idag, och imorn måste jag börja med svenska läxan... hur mycket jag än inte vill, så måste jag. skjutit upp det hela veckan hahah. men det är fan svårt att komma på en film.. jag vet inte vilken jag sett flest gånger, jag vet inte vilken film jag först såg, inte kalkonfilm nummer ett, och bästa filmen med bäst effeter.. JAG VET INTE! gah. läraren måste verkligen tro att vi inte har någon fritid när hon ger oss en sådan uppgift (som dessutom ska redovisas muntligt inför klassen) över ett LOV!

Tänkte våga mig på att se The Box imorgon iaf.. mamma hyrde den, och trodde att jag skulle gilla den.. ha-ha. thriller film? mhm. aja ser jag med henne ska det nog gå bra hahah

hahahah

sitter och tittar på pearl harbor, och helt plötsligt kommer det en liten green screen fram i bakgrunden när de attackerar japan hahah! lite slarvfel där xD såg roligt ut fan

nu i efterhand såg jag att det var grönt på planen.. haha, men det såg ut som en green screen!

serie par

haha, jag är lite uttråkad och tänkte typ göra en liten grej..

Det är ju många par i serier som blir ihop irl också.. men även endel som inte blir det.. som man tycker skulle kunna vara det, de som jag tycker borde bli ihop irl kommer jag lägga ut här nere haha






de fyra får räcka (: haha kanske kommer mer någon... annan gång

stefan salvatore or edward cullen?

det är frågan.. haha

för mig: stefan salvatore på långa vägar

london

jag vill åka till London. har jag velat länge, men har aldrig kommit dit.. Jag vet inte ens om jag behöver en anledning till att åka dit...? Eller om någon behöver hahaha.
liksom hallå: London eye, musikaler, shopping, roa sig med buckingham palace vakterna(haha)... LONDON?!

typiskt att det ska vara så dyrt bara

4 april 2010

happy b-day Heath Ledger!

söndag och ingen skolångest. fyfan vad gött det är! ledig en vecka till mohahahha! att jag har 3 skolsaker och göra kan vi ignorera för stunden tycker jag... i alla fall... så har jag lika tråkigt som varje söndag, hah. solen lyser ute så vill typ ut och göra något men... vad? det är frågan! och jag har tyvärr inget svar.

En sak är nog bra iaf haha, jag har invigt mina skor utomhus! haft de i... över 1 månad nu hehehe.. målet var att kunna gå i dem till 17 april då brorsan gifter sig *tudu du du*, och jag har nått det målet redan nu (:
såg i måndags också att en i min spanska har likadana skor (morr) fast hon.. var inte så bra på att gå i dem HAHA, kunde inte låta bli att skratta lite. såg roligt ut, sen sa hon själv att hon inte kunde gå i dem, och det hade hon ju rätt i



C ya.

youtube favs

tittar ofta på.. videor på youtube, haha. speciellt när jag har tråkigt (som nu, ingen jävel att snacka med) vissa kan jag inte bli trött på heller utan kan se de om och om igen. nu pratar jag om videor några gjort typ. tagit en låt och redigerat med klipp från någon serie eller film. tittar jag igenom typ.. asmånga så kan det komma upp ganska många här, men tar bara några hahah


STOR favorit! så bra gjord!


denna är så jävla klockren, passar oth perfekt
checka hennes videor: awakenmysoul

twitter fun

sitter och läser vad dougie och tom skriver till varandra på twitter i väntan på bättre tider haha.
men det är ganska roande faktiskt, fattar inte vad de får allt ifrån hahaha

(måste börja läsas nerifrån och upp från sista bilden.. orkade inte fixa om allting)



RSS 2.0