christmas eve

Tar tillbaka det där med att vara boklös. fyra nya Nicholas Sparks böcker! HELL YEAH :D

(har för övrigt otroligt ont i armarna efter att ha boxat på xbox kinect.)

boklös

Är boklös igen.... Började läsa sista halvan av Jagad vid elva idag, började på Törst dierkt efter. Blev klar för en halvimme sen. Nej jag är inte ett dugg beroende.

mars 2011

sunday

Brorsan håller på att göra julskinka hemma hos sig och ringer pappa stup i kvarten och undrar hur han ska göra. Nu har det däremot varit tyst ett tag.. Tycker det är lite roande hahah! Tydligen hade han ju köpt en färdigkokt så han behövde inte alls göra mycket.. men det märkte han ju senare liksom. Dumma bror alltså x)

Snart är det EM-Final i handboll, yay! missa ju semi-finalen igår haha, var helt fast i min multimedia uppgift.. Som ska vara inlämnad innan 13.00 imorn. Har 2 webbsidor kvar att skriva om.. och lite mer... Får skriva som fan sen efter handbollen.

Spexet i torsdags var... okej. Det toppa verkligen inte förra årets spex, och jag fatta inte alla skämt.. men men, det var helt okej ändå! Onsdag är det julavslutning, finally! men innan det - multimedia inlämning och samhäll omprov.. Kul att man slutar fem i morgon och på tisdag också -.-'


safe


We all fall down
We all feel down

skins

jag funderar på om jag ska ta mig i kragen och titta på alla Skins avsnitt under jullovet... För alla serier i USA har ju sitt jävla långa uppehåll just nu. (sju veckor till OTH och VD, kill me)

Jag har ju sett hela säsong ett, och typ halva säsong 2. Sen bytte dem ju personer i tredje. Glömde liksom bort att fortsätta titta. Frågan är bara om jag ska titta från säsong ett... Eller säsong 2?


yaay

DET VAR PÅ TIDEN! hellre X-factor än idol! (yay för simon cowell om kom på den underbara idén)

hoppas schulman har rätt om det där alltså. Eller ja, hoppas dem gör som han tycker och startar x-factor. bring x-factor to sweden.. helt enkelt.

give me?

katy perry @ victoria's secret fashion show


tjabbel

fortfarande inget pioneer pack.. och jag vet, jag tjatar om det. Men andra i Sverige har fått!! till och med Australien fick före.. pft.

I alla fall..

Tittat på VD hela dagen, 7 avsnitt för att vara exakt. Imorgon är det back to school.. Pallar inte mer alltså.. har typ allt till nästa vecka .. enda roliga nästa vecka är spexet på torsdag!

oh, nu börja VD på sexan igen.

TVD

blev inget pioneer pack... men en annan rolig grej fanns i brevlådan (bild)

så får hoppas att mitt pioneer pack kommer i morgon istället. Är ledig då så får typ.. springa till brevlådan varje timme hahah!

bugga

jag är 99,9 % säker på att jag får mitt Pioneer pack idag! Kommer jag hem idag och ser att det är tomt i brevlådan igen så går jag under </3 haha nej skoja.

Spanska, 50 min engelska och dans äre dag.. dans. BUGGA! I don't want to ):
från 12.00 till 14.30 ska vi dansa, alltså varför?

ohfan nu måste jag fan börja gå till bussen snart.

Smoulderhalder

Red Riding Hood



I gotta see that one.
Amanda Seyfried liksom!
RSS 2.0